Scholenkampioenschap Tafeltennis!

Op woensdag 7 november 2018 zal weer om het scholenkampioenschap van de gemeente Tynaarlo gespeeld worden. De winst vorig jaar ging naar De Veenvlinder in Paterswolde, dankzij het sterke duo Wessel van der Veen en Dylan Fokke.

Het tafeltennis is van 14:30 tot 16:30 in sporthal de Kamp in Vries. Het is bestemd voor de groepen 5 t/m 8. Aanmelden in teams van 2 kan door een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen. De deelname is gratis.

Als voorbereiding op het scholenkampioenschap hebben de trainers van ttv Vries en Actief Eelde aan enkele scholen in de gemeente Tynaarlo tafeltennis gegeven tijdens de gymles.
De kinderen konden in deze lessen kennis maken met de sport via leuke en uitdagende spelletjes, zoals schuiftafeltennis, hoedjes verplaatsen, balansborden, crossbal overgooien en voor de oudere groepen natuurlijk ook gewoon tafeltennis.

Op vrijdagavond 2 november kan er geoefend worden voor het scholenkampioenschap. Van 18:45 tot 19:45 uur is er een training in het Yders Hoes in Yde aan de Betmersweg 2. Aanmelden voor de training op 2 november kan ook via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .