Feest! 100 x Oldstars

Feest! 100 x Oldstars

  100 x 1

Vlnr: Bovenste rij: Yolanda,  Marga, Iefke, Kees, Arthur, Gerard, Koos. Midden  rij: Hans, Hans, Piet, Frits, Sieta, Tom, Anja, Rita, Rein, Fred, Franca, Laura, Fabienne, Peter, Carlie, Willem. Vooraan: Eddy, Sale, Melle, Diny, Gerda, Marcel, MargoVlnr: Bovenste rij: Yolanda,  Marga, Iefke, Kees, Arthur, Gerard, Koos. Midden  rij: Hans, Hans, Piet, Frits, Sieta, Tom, Anja, Rita, Rein, Fred, Franca, Laura, Fabienne, Peter, Carlie, Willem. Vooraan: Eddy, Sale, Melle, Diny, Gerda, Marcel, Margo

DSC04482

Op woensdag 17 april kwamen de Oldstars voor de 100e keer bij elkaar. Gestart eind 2021 met 20 personen is de groep nu uitgegroeid tot een mannen en vrouwen gezelschap van 36 personen. Gemiddeld zijn er 20 enthousiaste aanwezigen per week, die de trainingsoefeningen van Koos, bijgestaan door Arthur, Tom en Willem blijmoedig te lijf gaan. Het niveau stijgt en stijgtā€¦. En ook het plezier om te bewegen en elkaar te ontmoeten.
Op deze vrolijke ochtend was Carlie van Teeckelenburg van de Nationale Ouderenfonds speciaal overgekomen om de deelnemers een certificaat op naam te overhandigen. En dat werd zeer gewaardeerd. En er was uiteraard koffie met speciaal 'tafeltennis-gebak'. En daarna verzamelen voor de camera, met statief, van Fabienne. Velen worden nu op straat herkend. De pers (Dorpsklanken; bedankt Peter van Tholen voor je voortreffelijke artikel), Krant van Tynaarlo en Radio Drenthe) besteedde namelijk ruime aandacht aan onze Oldstars!